Ferdig med TV3

I september debuterer Christer Falck som programleder for «Robinsonekspedisjonen». Trolig for første og siste gang.

Om han skal være programleder for ekspedisjonen i 2001, er et ikke-tema mellom ham og TV3: - Heretter vil jeg nok jobbe i musikkbransjen på heltid, sier Falck, som for en måned kom tilbake fra innspillingen av årets Robinson.

- Hvordan var det å være programleder i stedet for deltaker?

- Det var ikke morsomt å oppdage at du måtte være seriøs i to måneder på ei sydhavsøy. Da var det lettere å være deltaker og bare kunne si «nei» om det var noe jeg ikke gadd. Det ligger mer for meg å gi faen.

Plan for å vinne

- Hva synes du om årets Robinson i forhold til fjorårets?

- I år er det mer action. Flere vet hva de er der for, og har en plan for å vinne. I fjor var det bare jeg som var skikkelig målbevisst.

Under fjorårets Robinson fikk Christer i første episode statusen riksklyse , et stempel han siden ikke har blitt kvitt. Seieren resulterte også i en førstepremie på 250000 kroner.

- Fikk du mer penger som programleder enn da du vant?

- Ja, sier Christer Falck, og drar på det: - Det var så mye penger at jeg ble glad igjen da jeg sjekket kontoen, etter å ha vært halvdeprimert i halvannen måned.

Politiproblemer

Under vår kulturvandring i Drøbak skryter Christer av hvor slem han har vært, i tillegg til å lyve om de slemme foreldrene. Han mobbet tykke gutter, tagget skoleveggen på Heer barneskole og dengte dem som var mindre enn ham. Sjelden kom han i klammeri:

- Politiet tok tak i meg da jeg som 15-åring la meg i et blomsterbed med rumpa bar på nasjonaldagen. De tok meg inn i bilen og prata til meg. Jeg ble så redd at jeg begynte å gråte, sier Christer og sender sin gode, klysete latter i retning Dagbladet.

Heldigvis kommer sykkelpolitiet fra Follo politidistrikt og legger ham i bakken for Dagbladet. Eller kanskje helst for fedrelandet.

FORAN FAVORITTREET: Christer Falck tilbake der han en gang var jordbærplukker, hvor det nå er kornåker. - I det røde skuret ved siden av det flotte treet mistet jeg møydommen, skryter han.
POLITIKLAMMERI: Idet Falck truet Dagbladet med å blotte rumpa, kom politiet syklende. På oppfordring legges han i bakken til fotografens store glede.