«The Grand Tour»

Fersk trailer fra «Top Gear»-trioens nye milliardshow: - Hva kan gå galt?

«The Grand Tour» har premiere 18. november og skal være svært påkostet.

«TOP GEAR»- GJENGEN: Det nye showet «The Grand Tour» har premiere 18. november. Video: Amazon Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): De britiske programlederne Jeremy Clarkson, Richard Hammond and James May var i lang tid ansiktene til verdens mest populære motorshow, «Top Gear».

I fjor fikk Clarkson sparken som programleder etter både maktkamp og krangel med BBC-ledelsen. May og Hammon fulgte seinere etter, og etter kun kort tid varslet trioen om at de returnerte med et nytt bilkonsept.

«The Grand Tour» er tilsynelatende større enn noe bilprogram laget noen gang, og foreløpig binder kontrakten de profilerte ansiktene til tre sesonger a 12 episoder.

Amazon-prime-programmet tar i sedvanlig stil de tre kameratene over hele verden i spektakulære og ekstremt raske farkoster, og budsjettet ryktes denne gang, ifølge The Telegraph, til å ligge på godt over én milliard kroner for 36 episoder.

Torsdag ble en fersk trailer lastet opp på showets You Tube-kanal, og produsentene tar tydeligvis ikke lett på de skyhøye forventningene. I første episode skal nemlig superbilene Ferrari LaFerrari, McLaren P1 og Porsche 918 Spyder settes opp mot hverandre.

I traileren får man også glimt av en Aston Martin Vulcan, en Alfa Romeo 4C Spider og en splitter ny Mazda MX-5 Miata, skriver den britiske avisa.

I smakebiten på halvannet minutt ser man også Clarkson, May og Hammond spøke med hverandre i kjent tørrvittig stil, og en bil som sprenges i filler med en tanks.

Amazon-prime er ikke tilgjengelig i Norge, men det arbeides angivelig med en løsning som åpner for strømming for den store internasjonale fanskaren til programlederne.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer