Ferskvare fra Team Antonsen i kveld

Når Atle Antonsen, Kristopher Schau, Bård Tufte Johansen og Harald Eia starter sin nye komiserie i dag, er det med sketsjer innspilt i går.

- Fatter'n er mest fornøyd. Han liker tittelen, sier Atle Antonsen.

Pappa Antonsen mente «Team Antonsen» hørtes skikkelig ut.

- Tror du han kommer til å like programmet også?

- Både - og. Absolutt ikke og veldig mye, sier Antonsen.

- Nå er det vel ikke faren din som er målgruppa?

- Nei, kanskje ikke helt. Men det skader jo ikke om vi når både målgruppa og dem som kanskje ikke er helt i målgruppa.

Noe nytt

I dag sendes første program i NRKs nye komiserie. Det ble dels tatt opp i går, med publikum og presse til stede, og dels tidligere. Teamet, enten det bærer Antonsens navn eller ikke, har vokst.

Bård Tufte Johansen og Harald Eia fra «Lille lørdag» og «Åpen post» er blitt til Bård Tufte Johansen og Harald Eia og Atle Antonsen fra «Uti vår hage». Som er blitt til Bård Tufte Johansen og Harald Eia og Atle Antonsen og Kristopher Schau fra «Team Antonsen».

- Bortsett fra at dere er blitt flere, hvordan har dere utviklet dere rent humoristisk fra den gangen det bare var deg og Harald?

- Dette blir noe helt nytt. Nå når vi er fire stykker har vi mye mer å jobbe på. To ganger i uka med bare oss og tre ganger i uka med bare oss går fint, det. Men det er lettere når vi er fire. Flere kokker og alt det der. Det er gøy. Vi har liksom delt oss opp i to skrivepar, meg og Harald for seg og Atle og Kristopher for seg. Det var litt av meningen, sier Bård Tufte Johansen.

Lise Karlsnes

Begge skrivelag har satt sitt preg på sluttresultatet. Det blir intervju med språkforsker Geir Olav Ødegård i Bård & Harald-stil og fjernsynskjøkken à la Atle & Kristopher. Bård & Harald parodierer «Kjempesjansen» i «Kjempesjansen Nord», og Kristopher besøker Bård som trønder. De fire slår seg sammen blant annet i en reality-

episode.

- Jeg tror vi får til et mangfold, sier Bård Tufte Johansen.

Gjest i kveld er Lise Karlsnes, som får føttene kilt av Harald Eia.

- Hva synes du om å bli invitert til «Team Antonsen»?

- Topp, mener Briskeby-Lise.