Festen er i gang

QUART: (Dagbladet): Skotske Travis var gårsdagens absolutte høydepunkt. Idrettsplassen var stappet, og fra første strofe sang alle med - inkludert vaktene foran scenen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Sing, sing, sing,» sang Fran Healy i Travis. Og det gjorde publikum gjerne. Mellom regnbygene underholdt Travis med hits som «Why Does It Always Rain On Me?» . Ei låt som passet særdeles godt under det verste høljeregnet siden 1997. Men Healy varmet publikum så godt han kunne. Folkefesten var et faktum.

- Denne sangen er dedikert til damene her. Dere er blant de vakreste, også spirituelt, i hele verden. Dere menn er heldige. Skal dere elske, må dere gjøre det til denne låta her, sa han og høstet stor jubel fra de mange tusen tilskuerne da han satte i gang hiten «Flowers in the Window».

Kidsas favoritter

Et annet høydepunkt i går var headlinerene Millencollin i Bendiksbukta. Det svenske skatepønkbandet fikk Quartens skatekids til å ta helt av. Vestkantbabesen, skinnjakkegutta og rockenerdene så også ut til å kose seg med svensk skatepønk.

- Millencollin ruler, sier Christoffer Holten (18) til Dagbladet mens han og Lars Russtad (19) headbanger i gang festivalen.

- Dette er festivalens høydepunkt for oss. Millencollin er større enn Turboneger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer