Festen over for Spice Girls?

Spice Girls ble buet ut av spanske fans under utdelingen av Onda-prisen i Barcelona. Årsaken var at bandet nektet at fotografer tok bilder - og at hele showet dermed ble utsatt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Spice Girls krevde at fotografene skulle forlate utdelingen mens de opptrådte. De mente at det sto i avtalen med arrangøren at det var fotoforbud under deres opptreden.

Pressefotografene nektet å adlyde ordren. Spice Girls aksepterte etter hvert at fotografene var til stede, men de sto fortsatt på kravet om fotoforbud. Jentebandet fulgte opp med å legge fram uakseptable kontrakter for fotografene. De krevde at fotografene ikke fikk sette bildene på trykk.

Pipekonsert

Torsdagens Onda-show, som også mange andre band deltok på, deriblant The Backstreet Boys, ble utsatt mens Spicene kranglet med fotografene. Dette ergret publikum. De begynte å pipe mot Spice-tullet. Buingen ble ikke avløst av applaus da jentene i kjent Spice Girls-stil omsider kom ut på scenen. Tvert imot: Buingen ble forsterket.

Forfjamset så jentene på hverandre, som heldigvis måtte konsentrere seg mer om å mime til «playbacket» til «Spice Up Your Life». Etter at de hadde framført sangen og tatt imot prisen fortsatte buingen.

Dette er ikke første gang Spice Girls prøver å kontrollere pressen. Foran en pressekonferanse i Stockholm for tre uker siden la de fram så håpløse krav at de største avisene i Norden ble enige om å boikotte hele arrangementet. Offisielt endte hele Spice-showet i Sverige med at Geri ble syk - og at Spice Girls måtte avlyse besøket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer