Fester for seks millioner

BERGEN (Dagbladet): Kåre Valebrokk tror han fester opp fem millioner kroner når han inviterer til TV2s tiårsjubileum. Men sluttregningen blir enda høyere.

Valebrokk må ut med enda en million. For i natt festet han med alle sine ansatte.

I fem timer i natt feiret over 470 TV2-ansatte seg selv på SAS-hotellet i Bergen. I dag fortsetter festen med barneshow i Bergen sentrum og seinere med totimers direktesendt kjendisgalla fra Grieghallen.

Sluttregningen etter festen blir stor. Meget stor!

- Jeg tror vi bruker fem millioner kroner, sier Kåre Valebrokk, og tar for en gangs skyld feil når det gjelder regnskap.

Må betale mer

Personer med meget god oversikt over TV2-finansene sier at sjefen må signere regninger for nærmere seks millioner før alt er over.

- Det tar vi oss råd til, sier den meget populære TV2-sjefen, og skåler med programlederne Sarah N. Melbye og Katrine Moholt.

- Vi var gode til å feste i Metropol også. Men Kåre inviterer til større fester. Han er raus, og det liker vi, sier Sarah Natasha Melbye, og gir sjefen en klem.

Fornøyd med festen er Katrine Moholt også. Hun har fortid i TVRomerike, der det var mer sparsommelig festbudsjett.

- Det er rått parti å sammenlikne mitt festbudsjett med deres, gliser Valebrokk.

Ny fest i kveld

I natt fikk champagnen og vinen flomme i SAS-hotellet, mens de nær 500 ansatte kunne forsyne seg av tapasmat og nyte danseunderholdning, fakirer og artister på scenen.

- Klart vi skal ta oss råd til en skikkelig feiring. Det har vi råd til. Vi tjener gode penger i TV2 om dagen. Og gjør vi det samme de ti neste åra, bør det være muligheter for et skikkelig jubileum når TV2 feirer 20 år også, sier en strålende fornøyd Kåre Valebrokk og løfter champagneglasset.

I kveld fortsetter festen - direkte på TV.

SISTE SKÅL ER IKKE TATT: TV2 gjør det godt økonomisk. Og Kåre Valebrokk tar på seg spanderbuksene når han feirer kanalen sin. I natt fikk champagnen og vinen flomme i SAS-hotellet.