Festet i Oslo

Ringenes Herre-stjernene dro på ut på byen i Oslo etter førpremieren på «Atter en konge»

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Les også: Ringenes kaos i Spektrum
  • Send inn din anmeldelse av filmen

    I går landet Ringenes-stjernene Viggo Mortensen (Aragorn), Bernhard Hill (Kong Théoden) og Andy Serkis (Gollum) i Oslo for å kaste glans over verdens største visning av en Ringenes Herre-film noen sinne. 5000 mennesker hadde billett til gallaforestillingen i Oslo Spektrum. Og i dag er det bare gode dagen-derpå-følelser:

    - De var så fornøyde, det gikk kjempebra! De skal ta med seg en kopi av showet i Spektrum til Peter Jackson fordi de syntes det var så kult, forteller presseansvarlig Charlotte Bohwim i filmselskapet SF Norge til Dagbladet.no.

    Showet med hele 120 skuespillere og blant annet hester på scenen gikk før selve visningen av filmen, og det falt i smak hos det storfine besøket.

    For de tre karene var fulle av godord om forblåste Oslo. Helst ville de ha vært her lengre og sett mer, men Serkis rakk i alle fall en tur innom Nasjonalgalleriet, mens han senere på dagen tok med seg Mortensen, som beskrives som «verdens hyggeligste mann» og Hill for å møte fansen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.