Teateranmeldelse: «En midtsommernattsdrøm» på Nationaltheatret/Kanonhallen

Festlig, men flatt

Komikk, kåtskap, neonfarger og klubbmusikk til tross: «En midtsommernattsdrøm» på Nationaltheatret er en litt blass affære.

DAGEN DERPÅ: Fine kostymer og mye godt spill redder ikke Nationaltheatrets En midtsommernattsdrøm fra å oppleves litt fargeløs. Her: Patrick Hilmar Ingvaldsen (Demetrius), Jacob Jensen (Lysander), Hanna-Maria Grønneberg (Helena) og Maria Kristine Hildonen (Hermia) etter en heftig fest. Eller var det bare en drøm? Foto: Øyvind Eide/Nationaltheatret
DAGEN DERPÅ: Fine kostymer og mye godt spill redder ikke Nationaltheatrets En midtsommernattsdrøm fra å oppleves litt fargeløs. Her: Patrick Hilmar Ingvaldsen (Demetrius), Jacob Jensen (Lysander), Hanna-Maria Grønneberg (Helena) og Maria Kristine Hildonen (Hermia) etter en heftig fest. Eller var det bare en drøm? Foto: Øyvind Eide/Nationaltheatret Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer