Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Fett på luftbrett

Ønsket du deg skateboardet i «Tilbake til fremtiden»? Prøv PS2-spillet Airblade!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Se alle spillanmeldelser på Dagbladet.no! Spillet handler om skaterne Ethan og Oscar. Sistnevnte jobbet for GCP Corporation - en fabrikk som produserer varer i all hemmelighet. I lang tid hadde Oscar jobbet på et av disse hemmelige prosjektene til GCP. Som takk for jobben fikk han et hoverboard – et svevende skateboard uten hjul.

Men Oscar lærte å gjøre ting på hoverboardet som fabrikk-sjefene ikke likte. De bestemte seg for å sparke ham og ta tilbake gaven, men Oscar klarte å stikke av.

Han ga brettet til Ethan i siste liten før han selv ble tatt av fabrikkens sikkerhetsvakter. Du styrer Ethan som har i oppdrag å finne og redde Oscar ut av fabrikken. Du går gjennom forskjellige missions, der du har i oppdrag å ødelegge for GCP. Du ødelegger utstyr og biler, slår ut sikkerhetsvakter og overvåkingskameraer, smadrer vegger og dører – og så videre.

Samtidig cruise du rundt og gjør triks. På hvert brett har du forskjellige oppgaver som du må utføre, og jo flere du klarer – jo nærmere kommer du Oscar. For hvert mål du oppnår, får du se et videoklipp av hvordan det går med Oscar.

Du velger selv hvilken spillmodus du vil være i. Du kan forsøke å få best mulig tid på hvert brett. Eller kjøre freestyle rundt og utforske – eller utføre farlige stunts i stunt-mode.

Grafikken i spillet er bra og brettene er kule å utføre triks og stunts på. Historien i spillet er bra, og det er gøy å spille 1 player mode. Lyden i spillet er det eneste man kan gå lei av til tider.

Multiplayer kan man velge om man vil spille på samme skjerm eller om man vil spille først 1 player så 2 player.

Spillet minner veldig mye om Tony Hawk-spillene, og de som likte disse, burde prøve Airboard.

Hele Norges coronakart