Du leser nå Dagbladet Pluss

-«Fette lei» at folk skriver om meg og «kjærestene mine».

Men nå stortrives Sandra Lyng Haugen (27) med musikerkjæreste og hjemmestudio.

SOMMER-OSLO: Sandra Lyng sier hun trives best i Oslo om sommeren. Her er hun fotografert på idylliske Tjuvholmen. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
SOMMER-OSLO: Sandra Lyng sier hun trives best i Oslo om sommeren. Her er hun fotografert på idylliske Tjuvholmen. Foto: Benjamin A. Ward / DagbladetVis mer

Hun møter Dagbladet på «The Thief», hotellet ytterst på Tjuvholmen. Sandra sier hun har blitt en skikkelig byjente og liker seg aller best i Oslo eller på Sørlandet om sommeren.  

-Hele byen blir forandret. Jentene løper rundt i blomstrete kjoler og alle er ute hele dagen. Man trenger ikke Syden, når man kan være her, sier hun.

I august skal Sandra gi ut EP og snart er det premiere på musikkvideoen til «Electric City» som hun ga ut tidligere i sommer. Sandra har ikke hatt ferie på ti år, men synes hver turné er som en liten ferie. 

-Det er så mye som skjer, at jeg ikke har tid til ferie. Det er jo dette jeg elsker å gjøre, opptre, være travel, skrive musikk

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

3 MÅNEDER*

SOMMERKAMPANJE

50 kr

(0,56 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER* 50 kr per 3 måneder. 0,56 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249kr/ kvartal når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE*

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE* 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) (249kr/kvartal).
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (249kr/kvartal) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.