Fettsugd for 150.000

Nå avsløres det hvordan eks-Spice Girl Geri Halliwell har blitt så tynn. Hun har brukt 150.000 kroner på fettsuging.

Det er ikke småtterier tidligere Spice Girl Geri Halliwell har fått utført på kroppen sin. Hun har gjennomgått plastisk kirurgi, og fått utført fettsuging på haken, halsen, magen og lårene.

Da bildene av den nye slanke Geri Halliwell kom ut for to uker siden ble forandringen i den tidligere relativt formfulle kroppen forklart med et beinhardt treningsprogram, en tøff diett og yogaøvelser, skriver Aftonbladet.

Nå viser det seg at Geri i hvert fall supplerte treninga og dietten med en litt enklere måte å kvitte seg med kiloene på: Fettsuging. I stor skala.

28 år gamle Geri la seg inn på en luksuriøs klinikk for såkalt «Body Sculpting» i Los Angeles, og fikk sugd vekk så godt som alt fettet det gikk an å fjerne fra kroppen.

Ifølge avisa Sunday People skal Geris venner nå være bekymret over at kroppsfikseringen hennes begynner å gå for langt.

Ifølge vennene trener hun flere timer om dagen og spiser nesten ingen ting. Hun skal også ha besvimt flere ganger den siste tida.

- Denne piken brenner seg selv ut med sitt treningsprogram og sine matvaner. Hun må slutte med dette og skaffe seg hjelp, sier den britiske legen John Wilson om Geri.

Legen tror at hun også plages av psykiske problemer som følge av den harde kampen mot kiloene.

even.teimansen@dagbladet.no

FØR: Her er Geri høsten 1999, før hun begynte å slanke seg og før hun foretok fettsuging.
ETTER: Her er Geri på The Brit Awards, 26. februar i år, etter den omfattende fettsugingen.