Fiasko for pengespill

Interessen for det mye omtalte pengespillet Global Money Games er langt mindre enn antatt. Responsen den første måneden spillet har vært på markedet kan tyde på en ren fiasko.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ifølge TV2 har rundt 2000 spillere satset penger på Global Money Games siden Internett-spillet ble gjort tilgjengelig for publikum 24. november i år. Det er bare en brøkdel av hva eierne håpet på.

Den første måneden har i snitt cirka 100 mann i døgnet satset penger på Global Money Games. Eierne hadde forhåpninger om at opp imot 34000 skulle spille på Global Money Games hvert eneste døgn.

Bunnivå

Dermed kan det gå mot magre økonomiske utsikter for dem som kjøpte aksjer i selskapet. Ambisjonene gikk ut på et solid overskudd i selskapet allerede det første året.

Lille julaften sendte Global Money Games' styreformann Pål Atle Skjervengen ut et brev til selskapets aksjonærer der de ble fortalt om den noe nedslående situasjonen.

Samtidig har verdien av aksjer i Global Money Games sunket drastisk. Fra toppnivået på 60 kroner per aksje er verdien nå nede i ti kroner. Selskapets markedsverdi har dermed gått fra 600 millioner i midten av oktober til et foreløpig bunnivå på 100 millioner kroner.

Kjendiseiere

Global Money Games har fått mye oppmerksomhet på grunn av kjente investorer som Dan Børge Akerø, Pål Atle Skjervengen, Arne Næss jr. og Simon Yuen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer