Fiasko-spill vil flagge ut

I morgen avgjør generalforsamlingen i Global Money Games spillets framtid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Publikum har sviktet internett-spillet totalt. 50 spillere i døgnet er svært langt unna de 34 500 ledelsen i selskapet trodde de skulle få.

Uten kapitaltilførsel på minimum ni millioner kroner må det kjendistunge selskapet stenge dørene 30. juni. Nå vil styret omorganisere GMG og rømme Norge.
Global Money Games har vært beskyldt for brudd på norsk lotterilov, og selv Økokrim har fattet interesse for selskapet som Dan Børge Akerø, Simon Yuen og Pål Atle Skjervengen har frontet. Men de verste problemene i forhold til norske myndigheter har løst seg. Spillet Global Stock Games er stengt for nordmenn, og nå vil styret etablere holdingselskapet Global Money Games i Sveits eller Gibraltar.

På den ekstraordinære generalforsamlingen i morgen, den fjerde på under ett år, får aksjonærene valget mellom å skyte inn mer kapital gjennom en rettet emisjon, eller krysse fingrene for at utenforstående vil kjøpe seg inn. Det siste er lite trolig. Det er 84 børsdager siden det sist ble handlet GMG-aksjer, og nå er ingen villig til å betale mer enn én krone per aksje.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer