Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Fiaskoen skader Akerø

Dan Børge Akerø har skadd både sitt eget og kapitalismens ry, mener Hans Geelmuyden: - Det triste er at han var «Mr. Smart Ass» i høst, og solgte seg ut av selskapet til skyhøye priser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Børsbobla sprekker

- Dette ikke bare kan, men kommer helt sikkert til å skade Akerø, sier informasjonsrådgiveren: - Vi setter pris på Dan Børge som klovn, men ikke som profesjonell klovn.

- Det er lov å gå på trynet i hoppnasjonen Norge. Konkurser skjer i de beste familier.

Men i min bok er det ikke lov å selge mens man er på topp, og la andre i stikken.

Dette svekker Akerøs troverdighet som fjernsynsunderholder. Men for meg er det et mye større problem at det svekker folks tillit til finansmarkedet og kapitalismen. Her gjelder «Skomaker, bli ved din lest». Jeg ønsker TV-klovnen tilbake, men det vil ta tid for ham å reetablere troverdigheten, sier Hans Geelmuyden til Dagbladet.

TV2-skepsis

TV2 er ikke langt fra å samtykke.

- Det er liten tvil om at hans engasjement i Global Money Games kan ha skadd hans troverdighet. Og det er ingen tvil om at omtalen av hans engasjement der har skadd hans troverdighet, sier TV2s informasjonssjef Rune Indrøy.

- Vil det påvirke TV2s avtaler med ham?

- Det vil ikke være avgjørende, men kan telle i slike forhandlinger. Men vi har ingen prosjekter på papiret der han er planlagt som programleder.

- Er han ferdig som underholder i TV2?

Indrøy tar noen sekunders pause:

- Det er godt mulig han er aktuell i framtida.

- Er han oppbrukt?

Enda flere sekunder med stillhet.
- Han har vært veldig mye eksponert nå, og det som har skjedd rundt selskapet har ikke akkurat gjort ham mer aktuell for TV2.

Petter Sandberg, som lever av å gjøre forretninger for TV-kjendiser, sier:

- Det som er avgjørende for om Akerø er en god eller dårlig programleder, er ikke om han er en god eller dårlig investor. Dette skjønner folk. Jeg ønsker ham tilbake til skjermen.

- Forresten, har du hatt Akerø som kunde tidligere?
Sandberg flirer: - Ja.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!