«FIFA 11» er det peneste fotballspillet til dags dato

Og under overflaten lurer et monster.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| «FIFA 10» var, og er, et fantastisk sportsspill.

Electronic Arts har utvilsomt gjort det vanskelig for seg selv - for i fjor slo spillet ut i full blomst etter en treårig arbeidsplan som startet med å bygge opp en monstrøs grafikkmotor som skulle danne plattformen for videre utvikling.

Som en konsekvens av dette var både 08- og 09-årgangene uslipte, til dels ubalanserte, og nedprioriterte enkelte deler av spillet til fordel for et lekkert ytre.

Men grunnlaget var lagt for å forsøke å stanse konkurrenten «Pro Evolution Soccer», som hadde hatt en kvalitetsmessig dominans på forrige konsollgenerasjon. Ordkrigen mellom EA og Konami har i tiden frem mot lansering vært såpass stygg at den utvilsomt kvalifiserer til et gult kort.

Produsent Marcel Kuhn røpet i forbindelse med et besøk til Oslo tidligere denne måneden, at man hos utvikleren EA Vancouver nå hadde lagt en ny treårsplan. Selvsagt må de gjøre det, for ellers er det å innrømme at man ikke har ambisjoner om å toppe salget på ti millioner som «FIFA 10» presterte, eller fortsette å flytte grenser foran et nytt FIFA-slipp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer