VAR I NICE MED FAMILIEN: Skuespiller Jamie Dornan. Foto: Taylor Jewell/Invision/AP
VAR I NICE MED FAMILIEN: Skuespiller Jamie Dornan. Foto: Taylor Jewell/Invision/APVis mer

«Fifty Shades»-stjerna var i Nice terrornatta: - Føltes så dumt å jobbe dagen etter

Bodde på Nice-hotell med hele familien.

I et intervju med Hollywood Reporter forteller Jamie Dornan, den mannlige hovedrolleinnehaveren i fjorårets mye omtalte «Fifty Shades of Grey», om hvordan han opplevde etterspillet etter terrorangrepet i Nice torsdag 14. juli.

I løpet av sommeren har begge de to kommende oppfølgerne til filmsuksessen blitt spilt inn i blant annet Sør-Frankrike, og selv om de aller fleste andre fra innspillingen holdt til i nabobyen og nabostaten Monaco, hadde Dornan og familien tatt den korte turen til Nice på den franske nasjonaldagen og tatt inn på hotell.

– Vi sov faktisk da angrepet inntraff, og våknet til nyheten neste morgen. Det var naturligvis skrekkelig, sier Dornan til magasinet.

Angrepet, som tok livet av 85 personer og skadet flere enn 300 på strandpromenaden i Nice, stanset ikke filminnspillingen. Fredag 15. juli var faktisk innspillingens siste dag, og hovedrolleinnehaveren forteller om en merkelig stemning.

– Det føltes så dumt å skulle jobbe dagen etter og late som alt er greit, og spille inn en sånn lettsindig greie, sier Dornan selv om den første dagen på jobb etter angrepet.

Dornan er også høyaktuell i en av hovedrollene i thrilleren «Anthropoid», basert på den sanne historien om planene for å ta livet av SS-generalen Reinhard Heydrich, som har blitt utpekt som hjernen bak nazistenes jødeutryddelse.

Den første av «Fifty Shades»-oppfølgerne, «Fifty Shades Darker», har planlagt norsk kinopremiere 10. februar neste år.

NY: Oppfølgeren til «Fifty Shades of Grey» skal være premiereklar 10. februar 2017. Se de første offisielle bildene fra «Fifty Shades Darker» her. Video: Universal Studios Vis mer