Fikk bank av kona

Voldsdømte Christian Slater måtte sy 20 sting i hodet.

Ryan Haddon, kona til Christian Slater (34), ble arrestert etter at hun banket ektemannen i en krangel på et hotellrom i Las Vegas på mandag, melder Associated Press.

Under krangelen ble Haddon så sint på ektemannen, at hun kastet et drinkglass etter ham. Hvilket medførte et langt kutt i skuespillerens bakode.

Ifølge politiet måtte Slater sy 20 sting.

Haddon, som er tv-produsent av yrke, ble pågrepet og ført til fengslet i Clark County, siktet for legemsbeskadigelse. Hun ble løslatt uten kausjon sent mandag kveld.

Slater endret forklaring

Slater endret forklaring da han skjønte at kona kunne havne i fengsel, og vil ikke anmelde forholdet, melder Nyhetsbyrået Reuters. Dermed blir det opp til aktoratet å bestemme om de skal reise sak mot Haddon.

I den første politiforklaringen fortalte Slater at kona kastet et glass mot ham under en krangel.

Siden ble historien hakket mer romantisk. Nå hadde paret tøyset rundt som par gjør. Ulykken skjedde da kona skulle kaste vann i ansiktet hans, og glasset glapp ut av hånda hennes.

Politiet sier at skuespillerens andre versjon mangler troverdighet. Trolig på grunn av kuttet som befinner seg bak Slaters venstre øre.

Voldsdømt

Slater har selv tilbrakt 90 dager i fengsel for vold. Rullebladet hans forteller at han har slått en tidligere kjæreste, at han har bitt en sikkerhetsvakt i narkorus, og at han ble dømt for fyllekjøring etter at han kræsjet bilen i en telefonstolpe. Han har også vært arrestert for våpenbesittelse. Les mer om Christian Slater

I LYKKELIGERE DAGER: Christian Slater og Ryan Haddon giftet seg i februar 2000.
KJØLIG: Dette bildet utstråler kanskje ikke pur lykke. Det går i alle fall varmt for seg når paret krangler.