Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Fikk barn med konas venninne

LONDON (Dagbladet): Filmstjernen Geena Davis kvittet seg med ektemannen Renny Harlin etter at hun fant ut at han var far til barnet til deres felles venn, skuespillerinnen Tiffany Browne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den finske filmregissøren sier at han ble sammen med Tiffany før han ble separert fra Davis, og at han nå vil støtte sønnen Lucas Mattison Harlin.

Browne fødte sønnen Lucas sist august. Hun valgte å reise til Arizona for å føde sønnen, og venner av henne sier at hun valgte denne løsningen for å slippe oppstyr. Browne jobbet i filmselskapet som Davis og Harlin eide sammen, et selskap som ble splittet da de to valgte å ta ut separasjon for fire måneder siden.

Davis valgte å ikke kommentere da paret tok ut separasjon, men har nå valgt å fortelle sannheten etter at ryktene begynte å florere.

- Hun hadde ingen idé om hva som foregikk, og ble sjokkert da hun fikk vite at venninnen Tiffany var gravid med ektemannen, forteller en venn av Davis til amerikanske pressebyråer.
Ifølge Harlins pressetalskvinne Annett Wolf er forholdet mellom Harlin og Browne allerede over. Men den finske regissøren vil ivareta sine forpliktelser i forhold til sønnen.

SEPARERT: Årsaken til bruddet mellom Geena Davis og Renny Harlin skal være at Harlin fikk barn med en felles venninne.
Hele Norges coronakart