Fikk blomsterhilsen fra hele internett

Pirate Bay-fans sammen om blomsteraksjon.

OVERØST MED BLOMSTER: Og mer skal det komme. Blomsterbutikkene nær Roger og Görel Wallis er nærmest utsolgt. Foto: EXPRESSEN.
OVERØST MED BLOMSTER: Og mer skal det komme. Blomsterbutikkene nær Roger og Görel Wallis er nærmest utsolgt. Foto: EXPRESSEN. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I dag vitnet professor emeritus Roger Wallis ved KTH for forsvaret i rettssaken mot The Pirate Bay.

Etter å ha avlagt vitnemålet sitt, ble han spurt av retten om han ønsket å få refundert noen kostnader i forbindelse med rettssaken.

Nei, svarte Wallis, men la til at han hadde satt pris på om retten kunne sende kona Görel noen blomster.

Det kunne ikke retten, men Wallis ble tatt på ordet av de mange tusen som satt og fulgte rettsaken live via lydstream, twitter, liveblogger. Blomster til 36 000 kroner- Min mann er jo litt morsom. Men vi har vært gift i 38 år, så jeg begynner å bli vant til det, sier Görel Wallis til Dagbladet.no i kveld.

- Wow, hva er det som hendte? Vi har fått 69 blomsterbuketter så langt, og de kommer fra hele Norden, sier ektemannen.Men ekteparet kan trolig vente seg flere hundre blomsterbuketter på dørstokken de nærmeste dagen. Bare på nettsiden «Vi som tackat Wallis», meldes det om 134 sendte artikler til en verdi av 36 483 svenske kroner.

Ifølge de som følger uviklingen på på IRC-kanalen #wallisflowers er det snakk om et par hundre buketter, men de lokale blomsterbutikkene begynner å bli tomme.- Det er visst mange flere på vei, sier Görel Wallis.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer