Fikk Dylan-syken

De var den alternative countryens Lennon/McCartney. Nå åpner en friskmeldt Jayhawks-sjef Gary Louris for låtskrivergjenforening med Mark Olson.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

AUSTIN (Dagbladet): The Jayhawks skulle ha spilt konsert i Oslo tidligere i vinter, men så ble bandsjefen Gary Louris lagt inn på sjukehus. Diagnosen var et virus i hjerteposen, på fagspråket kalt perikarditt.

Til Oslo

- Det var det samme som Dylan hadde for noen år siden, forklarer Louris oppglødd til Dagbladet, før han legger ansiktet i beskjedne «uten-sammenlikning-for-øvrig»-folder.

Nå er formen bedre, albumet «Rainy Day Music» er ute av sekken, og The Jayhawks kommer for å spille på John Dee i Oslo 1. mai.

<> Linker <>

  • Konserten på John DEE
  • Jayhawks Offisielle hjemmeside
  • Jayhawks fan-side
  • Lost Highway Records
Etter det selvtitulerte debutalbumet i 1986 - som snart kommer på cd for første gang som en del av et omfattende Jayhawks-bokssett - har Minneapolis-bandet levert fra seg en kresen katalog som plasserer dem i tetsjiktet av den alternative countryrevolusjonen tidlig på 90-tallet, med George Drakoulias-produserte «Hollywood Town Hall» fra 1992 og «Tomorrow The Green Grass» fra 1995 som høydepunktene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer