Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Fikk en datter

Catherine Zeta-Jones og Michael Douglas har nettopp fått en datter.

Carys Zeta-Jones, som det fulle navnet lyder, kom til verden tidlig søndag morgen lokal tid ved Valley-sykehuset i Ridgewood i delstaten New Jersey. Den velskapte jenta veide tre kilo, opplyste en talskvinne for foreldrene.

Stjerneparet Zeta-Jones og Douglas giftet seg i november 2000, og har fra før av den nå to år gamle sønnen Dylan Michael Douglas. Pappa Michael har dessuten den nå voksne sønnen Cameron fra et tidligere ekteskap.

For fire uker siden vant Zeta-Jones en Oscar for sin framstilling av den morderiske sangerinnen Velma Kelly i musikalen «Chicago». Michael Douglas, som selv er dobbelt Oscar-vinner, spiller i den nye filmen «It Runs in the Family», som har premiere fredag.

Dette er den første filmen der tre generasjoner av Douglas-familien spiller mot hverandre. Bestefar Kirk Douglas har nemlig en av de tre hovedrollene, mens Michael og Cameron spiller de to andre.

(NTB)

STJERNEKJÆRLIGHET:</B> Det skal ha vært kjærlighet ved første blikk mellom Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones. Nå er de blitt tobarnsforeldre.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media