Fikk en sønn

Så er det «på\'an igjen» for Jan Eggum (53): I går fikk han og musikerkjæresten Kaia Huuse (31) en sønn på Rikshospitalet i Oslo.

4,2 kilogram og 52 centimeter målte gutten ved ankomst, i 01.30 tida natt til i går.

-  Det var en vellykket fødsel, de har fått en frisk og fin gutt. Det går bra med alle tre, og som alle andre nybakte foreldre er de slitne, men lykkelige, sier manager Sigve Prestnes til Dagbladet.

Dropper premiere

Paret har trukket seg tilbake, og var ikke tilgjengelige for kommentarer i går.

Eggum kommer heller ikke til å overvære premièren på forestillingen «På \'an igjen», i Bergen i dag.

Kaia Huuse fødte nemlig på Rikshospitalet, og familien oppholder seg i Oslo.

-  Jan Eggum vil være sammen med familien framfor å reise til Bergen, kommentererShowet vil imidlertid gå som planlagt, da det bare er basert på Eggums låter og Eggum selv ikke har noen annen rolle enn å være publikummer.

Prestnes.

«På \'an igjen» er, ved siden av «Kor e alle helter hen?», hans mest kjente låt. Eggum platedebuterte i 1975, og har siden gitt ut 14 plater. I tillegg har han gitt ut to plater sammen med Gitarkameratene, og bidratt på forskjellige måter på andre plateutgivelser.

Datter fra før

Fra et tidligere forhold har Eggum datteren Frida Eggum Michaelsen (25).Kaia Huuse og Jan Eggum traff hverandre i forbindelse med Huuses første plate. Eggum var nemlig produsent, og søt musikk oppsto i studio. Siden har Huuse gitt ut ytterligere tre plater.

Hun er opprinnelig fra Nes på Hedemarken, og er odelsjente.

Paret har bodd sammen i Oslo i fire års tid.

FAMILIELYKKE: Jan Eggum og Kaia Huuse er blitt foreldre. Babyfødselen gjør at Jan Eggum står over premieren på showet «På\'an igjen» i Bergen i dag. Her er paret på «Evita»-premiere på Chateu Neuf i Oslo i februar i år.