Du leser nå Dagbladet Pluss

- Fikk energi av å se folk langsomt gjenvinne sin styrke

Kim Bodnia om tapet av sine norske venner, samarbeidet med Jon Stewart og å slå til Hollywood-skuespillere.

TRAGEDIEN:Den danske skuespillerstjernen Kim Bodnia snakker om tragedien som skjedde. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
TRAGEDIEN:Den danske skuespillerstjernen Kim Bodnia snakker om tragedien som skjedde. Foto: Christian Roth Christensen / DagbladetVis mer

(Dagtbladet): Til helga er det kinopremiere på den norske lavbudsjettsfilmen «Skumringslandet», prosjektet som ble rammet av en tragedie for tre år siden.

Under opptak på rogalandskysten for tre år siden omkom produsent Daniel Henriksbø og fotograf Mats Bjarg da de ble skylt på havet i et stormkast.

At den dugnadsbaserte filmen, som er tatt opp i Sogndal og regissert av den unge debutanten Paul Magnus Lundø, i det hele tatt ble ferdigstilt er en stor seier for såvel filmteamet som lokalmiljøet og skuespillerne - slik som Broen-stjerna Kim Bodnia.

Den danske skuespilleren, som fylte flere roller bak kamera i tillegg til å spille en sentral rolle foran, måtte ta på seg rollen som executive producer for å ro prosjektet i land.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED*

PRØVEPERIODE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per 1 måned. 0,03 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 99,-/måned)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.