Rolf Løvland

Fikk hjerteinfarkt - ble reddet av kona

Rolf Løvland fikk vondt i brystet, men ville ikke på sykehus.

BLE ALVORLIG SYK: - Jeg liker å gå turer. Det var på en skogstur jeg fikk voldsomme brystsmerter. Det viste seg å være et hjerteinfarkt. Det gikk heldigvis bra, min far døde av hjerteinfarkt bare 52 år gammel. Foto: Anders Grønneberg
BLE ALVORLIG SYK: - Jeg liker å gå turer. Det var på en skogstur jeg fikk voldsomme brystsmerter. Det viste seg å være et hjerteinfarkt. Det gikk heldigvis bra, min far døde av hjerteinfarkt bare 52 år gammel. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det kunne gått riktig ille, men Rolf Løvland sitter foran meg, oppegående og smiler lurt og snakker fort. Som om han har dårlig tid.

- Jeg har alltid mye å gjøre, er vel arbeidsnarkoman. Er glad i å jobbe på et usunt høyt nivå. Skriver best om kvelden og natta. Da senker roen seg, og ingen forstyrrer, sier Rolf Løvland.

Ble syk i skogen

Sammen med Fionnula Sherry i duoen Secret Garden er han ute med den første plata med nytt materiale siden 2011 - og det dramatiske hjerteinfarktet året etter.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer