+ Du leser nå Dagbladet Pluss

Rolf Løvland

Fikk hjerteinfarkt - ble reddet av kona

Rolf Løvland fikk vondt i brystet, men ville ikke på sykehus.

BLE ALVORLIG SYK: - Jeg liker å gå turer. Det var på en skogstur jeg fikk voldsomme brystsmerter. Det viste seg å være et hjerteinfarkt. Det gikk heldigvis bra, min far døde av hjerteinfarkt bare 52 år gammel. Foto: Anders Grønneberg
BLE ALVORLIG SYK: - Jeg liker å gå turer. Det var på en skogstur jeg fikk voldsomme brystsmerter. Det viste seg å være et hjerteinfarkt. Det gikk heldigvis bra, min far døde av hjerteinfarkt bare 52 år gammel. Foto: Anders GrønnebergVis mer

Det kunne gått riktig ille, men Rolf Løvland sitter foran meg, oppegående og smiler lurt og snakker fort. Som om han har dårlig tid.

- Jeg har alltid mye å gjøre, er vel arbeidsnarkoman. Er glad i å jobbe på et usunt høyt nivå. Skriver best om kvelden og natta. Da senker roen seg, og ingen forstyrrer, sier Rolf Løvland.

Ble syk i skogen

Sammen med Fionnula Sherry i duoen Secret Garden er han ute med den første plata med nytt materiale siden 2011 - og det dramatiske hjerteinfarktet året etter.

- Jeg fikk et hjerteinfarkt i 2012.

- Var ute og gikk en tur i skogen, da jeg uten forvarsel plutselig fikk vondt i brystet. Jeg ringte kona, som kom meg i møte. Hun ville kjøre meg til sykehus, men jeg nektet. Ville hjem å hvile, forteller Løvland.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

4 MÅNEDER*

KUN I MAI 75% rabatt

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP 4 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

4 MÅNEDER* 100 kr per 4 måneder. 0,83 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.