Fikk ikke MTV-pris

Men regissør Reinert K. Olsen er lykkelig.

Musikkregissøren Olsen, som kaller seg Ray Kay i USA, var nominert til prisen for årets gruppevideo med Destiny\'s Childs «Soldier» under nattas MTV Video Music Awards. Men det var Green Day og videoen til «Boulevard of Broken Dreams» som stakk av med seieren. Ray Kay var likevel svært fornøyd etter utdelingen.


- Jeg er bare glad over å ha blitt nominert og kunne være her i Miami med alle disse fantastiske artistene. Nå ser jeg fram til å trøstefeste med Beyonce på Jay-Z og Mariah Careys fest. Og jeg skal jobbe knallhardt for å bli nominert igjen til neste år. Jeg føler meg hjemme her, sier han til Dagbladet.

- Noen av verdens største stjerner har akkurat prikket meg på skuldra og sagt at de vil jobbe med meg, så framtida er lys. Jeg er et eneste stort glis om dagen!

Ray Kay glemmer heller ikke alle dem som har hjulpet ham fram på veien mot suksess.

- Jeg tar en øl for alle de norske artistene som ga meg sjansen. Nå skal jeg få noen norske jenter inn i den amerikanske musikkvideobransjen, sier han.

Green Day-videoen var for øvrig årets store suksess under prisutdelingen, og hentet hjem hele fem priser. Blant dem var også prisen for årets beste rockevideo.

Reinert «Ray Kay» Olsen og Destiny\'s Child under innspillingen av videoen til «Soldier».