Eurovision Song Contest

Fikk ikke ønsket oppfylt. Tel Aviv blir Eurovision-by

Tel Aviv blir vertsby for neste års Eurovision Song Contest - ikke Jerusalem.

VANT: - Neste gang i Jerusalem! jublet israelske Netta Barzilai da hun vant Eurovision Song Contest med låta «Toy» i mai. Nå er det klart at hun ikke fikk sitt ønske oppfylt. Foto: Francisco Leong / NTB Scanpix.
VANT: - Neste gang i Jerusalem! jublet israelske Netta Barzilai da hun vant Eurovision Song Contest med låta «Toy» i mai. Nå er det klart at hun ikke fikk sitt ønske oppfylt. Foto: Francisco Leong / NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tel Aviv har blitt valgt som vertsby for Eurovision Song Contest i 2019. Dette skriver Eurovision Song Contest i en pressemelding.

- Tel Aviv presenterte en kreativ og overbevisende søknad på alle nødvendige områder. Byen ble valgt etter en omfattende søknadsprosess, hvor Jerusalem og Eilat også var sterke kandidater som vertsbyer for verdens største musikalske arrangement, som når over 200 millioner seere internasjonalt, heter det i pressemeldingen.

Tel Aviv er Israels neste største by, med et innbyggertall på 400 000 mennesker.

Pressemeldingen avslører også at konkurransens semifinaler vil avholdes i Tel Aviv 14. og 16. mai, mens hovedfinalen avholdes 18. mai.

Diskusjonen om vertsby begynte umiddelbart etter at Netta stakk av med seieren i Eurovision Song Contest i Lisboa i mai med den høneklukkende låta «Toy».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer