HAR LAGET MEGAHIT: Nicolay Sereba (til venstre) og Vincent Dery gjør det skarpt i USA for tida. Foto: NTB Scanpix Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
HAR LAGET MEGAHIT: Nicolay Sereba (til venstre) og Vincent Dery gjør det skarpt i USA for tida. Foto: NTB Scanpix Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpixVis mer

Fikk Jimmy Kimmel-talk show-effekt

Nico & Vinz på sjuende plass på Billboard-lista.

(Dagbladet): Da den norske popduoen Nico & Vinz klatret til sjetteplass på den amerikanske Billboard Hot 100-lista for to uker siden, tangerte de Ylvis mye omtalte revehit.

Så falt «Am I Wrong» plutselig nedover på lista - til en åttendeplass - sist uke.

Da neste ukes liste ble publisert av Billboard i dag, viser det seg at den norske superduoen er gått opp til sjuende plass.
 
Dette etter å ha opptrådt foran flere millioner tv-seere hos den amerikanske talkshowstjerna Jimmy Kimmel, der skuespilleren Robert Pattison og «Orange Is the New Black»-stjerna Pablo Schreiber også var gjester.

Warner Musics norske kontor har tidligere sagt til Dagbladet at låten er spådd å nå sitt mest populære på amerikansk radio nå i slutten av juni.

«Am I Wrong» har til nå solgt nesten 900 000 eksemplarer i USA, blitt streamet nesten 80 millioner ganger og hanket inn 21 millioner visninger på YouTube. I tillegg er det en av de mest populære låtene på radio.

Nico og Vinz fokuserer nå på å drive promo i USA, men de ferdigstiller også sitt nye album. De jobber fortsatt med norske Thomas Eriksen og William Wiik Larsen, men også hemmelige, store, internasjonale navn.