Steinar Albrigtsen

- Fikk kreft, hjerteflimmer og mistet sangstemmen

Det har vært et tøft år for Steinar Albrigtsen. Neste måned skal artisten opereres.

TUNG TID: Det har vært mye dramatikk i Steinar Albrigtsens liv det siste året. - Jeg ser likevel lyst på livet. Legene sier jeg skal bli frisk, forteller den populære artisten, som skal opereres for kreft neste måned. Foto: Anders Grønneberg
TUNG TID: Det har vært mye dramatikk i Steinar Albrigtsens liv det siste året. - Jeg ser likevel lyst på livet. Legene sier jeg skal bli frisk, forteller den populære artisten, som skal opereres for kreft neste måned. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For fem måneder siden var det en streng i livet til Steinar Albrigtsen (62) som brått sluttet å vibrere. Etter omfattede undersøkelser kom beskjeden at han har ondartet tarmkreft.

- Livet stoppet opp. Uten støtte av kona, jevnlig kontakt med Jørn (Hoel) og utrolig god oppfølging fra Ullevål og Radiumhospitalet, ville jeg gått i kjelleren, sier Steinar Albrigtsen til Dagbladet.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer