«It»

Fikk livredde barn til å skjelve og gråte: - Fy faen, hva er det jeg gjør

Bill Skarsgård synes selv det var forferdelig.

SKUMLE KLOVNER: Nå er traileren til nyinnspillingen av «It» her. Filmen kommer på kino i september og mye tyder på at den vil få oss til å grøsse. Video: Warner Bros. Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Til høsten har filmadapsjonen av Stephen King-boka «It» fra 1986 premiere på norske kinoer.

I 2017-versjonen er det den svenske skuespilleren Bill Skarsgård som tolker rollen som skrekklovnen, og i et intervju, ført i pennen av storebror og superstjerne, Alexander Skarsgård, deler han en historie fra filmsettet.

- Føles det bra å vite at barn over hele verden kommer til å ha mareritt om deg i flere tiår framover, spør Alexander på oppdrag for Interview magazine.

- De gangene jeg var i fullt kostyme og sminke under innspillingen, var jeg verken en snill eller tullete klovn, men forsøkte å opprettholde karaktertrekkene til Pennywise, sier Skarsgård.

På et tidspunkt ble en gjeng med barnestatister ledet inn på settet, forteller skuespilleren. De hadde ikke sett Skarsgårds Pennywise tidligere, og reaksjonene var deretter.

- Noen av de ble nysgjerrige, noen klarte ikke å se på meg, og andre skalv. Et barn begynte å gråte, og da sa regissøren «action». Jeg var i karakter umiddelbart, og de ble vettskremt. Enkelte begynte å gråte midt i opptaket, og jeg sa til meg selv: «Fy faen, hva er det jeg gjør. Dette er forferdelig», forteller Skarsgård til broren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer