Fikk munnkurv av Beyoncé

Madcon måtte skrive under en taushetskontrakt for å møte drømmedama Beyoncé.

TO MOTPOLER: Tshawe Baqwa og Yosef Wolde-Mariam mener de har vidt forskjellige personligheter. Men begge elsker å synge om damer, og samtlige av låtene på deres nye album omhandler dette temaet. Foto: Nina Hansen
TO MOTPOLER: Tshawe Baqwa og Yosef Wolde-Mariam mener de har vidt forskjellige personligheter. Men begge elsker å synge om damer, og samtlige av låtene på deres nye album omhandler dette temaet. Foto: Nina Hansen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet):- Det sier litt om hvor langt vi har kommet i bransjen, når vi må skrive kontrakt med folka vi skal møte, sier Tshawe og bryter ut i latter.

Da Madcon nylig var i USA, ble de ringt opp av Beyoncé som trengte hjelp til litt koring. Men superstjerna ga dem munnkurv, og alt gutta kan si er at «det gikk bra».

- Vi lever i vår egen drøm, sier Yosef, og tenker på hvor langt de har nådd på de tjue åra de har holdt sammen.

12 låter om damer Med slik suksess følger det damer. Og damer er viktig for gutta, så viktig at samtlige av låtene på deres nye album «Contraband» handler om dem.

- Før kritiserte jeg r&b-sangere fordi de sang så mye om kvinner. Men etterhvert som vi har blitt mer modne kan vi bare ikke få snakket nok om disse kvinnfolka, forklarer Tshawe.

Det er tilsynelatende få fellestrekk mellom «brødrene» i Madcon. Mens Yosef har blitt pappa og beskriver det som trist å være bort fra sønnen, er Tshawe fri og frank og har kun katta å svare til.

- Vi har veldig forskjellig personlighet. Mens Yosef har utviklet seg til å bli en familiemann har jeg kompensert ved å bli enda mer rockestjerne, sier Tshawe, og ler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer