Fikk oppfylt 60-årig guttedrøm

I morgen fyller TV2-sjef Kåre Valebrokk 60 år. Like lenge har han måtte vente på å få guttedrømmen oppfylt: Å rase rundt i Forsvarets panservogn. I kveld får du se det på TV.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I årevis har den bilgale TV2-sjefen (59) fortalt til sine nærmeste om den uoppfylte guttedrømmen. Bak hans rygg gikk barna til Valebrokks kolleger og fortalte om pappas hemmelige ønske.

TV2 fikk Forsvaret på tråden, og dermed var avtalen i boks.

Torsdag dro Valebrokk sammen med sine barn, samt programleder Dorthe Skappel, til Rena for å råkjøre på Forsvarets øvingsområde i Østerdalen.

Skutt

I kveldens utgave av «God Kveld, Norge» får du se en militærkledt Valebrokk kjøre tanks like godt i virkeligheten som i journalistikken.

Fullt så bra gikk det ikke da Valebrokk fikk prøve Forsvarets moderne simulator for angrep med skytevåpen. Her endte skyteøvelsen med at Valebrokk ble skutt i filler...

Da gikk det langt bedre på Continental i går, da TV2s eiere og ledelse hyllet sjefen med mottakelse sammen med nesten 200 gjester.

Stum Valebrokk

Her var politikervenner som Kristin Halvorsen og Per-Kristian Foss, NRK-toppene Einar Førde og Torger Reve, kjendiskolleger fra TV2, og Oslo-redaktørene Einar Hanseid, Harald Stanghelle og Bernt Olufsen og mange mediejournalister. Samt flere av TV-kanalens forretningsforbindelser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer