Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Fikk ørefik av jurykollega

SVT valgte å klippe bort opptrinnet.

(Dagbladet.no): Ekspertene er ikke alltid enige når utvelgelser skal skje og deltakere skal sendes hjem fra tv-sendte talentkonkurranser, men de fleste klarer å holde seg i skinnet under de store diskusjonene.

Det gjorde ikke Anne Lundberg (41), journalist, programleder og et av tre jurymedlemmer i «Tv-stjärnan» på SVT, da kveldens program ble tatt opp.

I kveldens episode raser hun mot kollega Janne Josefsson (55), også han journalist til vanlig, av noen omtalt som Sveriges beste sådan.

Krangelen dreier seg om hvilken av de fem gjenværende deltakerne som må forlate programmet. Lundberg og det tredje medlemmet Hans Rosenfeldt mener en ting, Josefsson en annen.

- Vi har aldri vært så uenige før, sier Josefsson til Aftonbladet, og legger til at han synes det er bra, fordi de ellers tenker så likt.

Lundberg vil at Josefsson skal forklare hvorfor han vil sende en spesifikk deltaker hjem. Når han ikke klarer det, tyr hun til vold. Hun gir ham rett og slett en ørefik.

- Den tok skikkelig altså. Jeg var helt rød etterpå. Anne, som er en sånn vennlig person... Jeg ble forskrekket, forklarer Josefsson.

Så voldsomt er det imidlertid ikke, selv om klasket høres godt. Etter fiken er avlevert, ser man antydninger til smil på begge de involvertes lepper.

Anne Lundberg avdramatiserer det hele overfor Aftonbladet:

- Janne og jeg er gode venner, men noen ganger blir man uenige. Og jeg er ganske fysisk av meg, sier hun.

Likevel har SVT valgt å klippe selve ørefiken ut av kveldens sending.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media