Fikk Potter-boka i posten på tirsdag

Sikkerheten rakner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): 117 millioner sikkerhetskroner til tross – Harry Potter-forlagene klarer ikke å unngå lekkasjer. Tirsdag skrev Dagbladet.no om fotografier av boksidene i «Harry Potter and the Deathly Hallows» som sirkulerer på nettet.

Det er usikkert om disse er ekte, men det ser ikke ut til at det er så vanskelig å få tak i boka før tida som Rowlings forlag Bloomsbury har lagt opp til. Flere amerikanske Potter-fans, kanskje så mange som over 1000 personer, skal ha fått boka i posten allerede på tirsdag, melder nyhetsbyrået AP.

Sendte dem ut for tidlig

En av dem er dataingeniøren Jon Hopkins (25) fra Maryland. Han sier til avisa The Baltimore Sun at han ble svært overrasket over den tidlige leveransen, men har ingen planer om å røpe innholdet i den.

Han hadde bestilt boka fra DeepDiscount.com, som er i ferd med å sende bøkene i posten fra varehuset sitt i Chicago. Bøkene sendes ut basert på hvor lang tid de regner med at det vil ta å levere dem. Boka Hopkins fikk har enten blitt sendt for tidlig ved en feil, eller så har den brukt mye kortere tid enn beregnet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer