Fikk råd av Celine Dion

KØBENHAVN: Natasha St-Pier (20) er årets EuroSong-favoritt. Går det som hun håper, blir det både seier og en karriere à la Celine Dion. - Jeg kjenner henne, og fikk noen gode råd før jeg reiste, sier den fransk-kanadiske artisten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Natasha St-Pier representerer Frankrike, men har aldri bodd der. Hun har heller ingen slektninger i Europa, men likefullt synger hun for Frankrike.

- Men jeg har startet min karriere i Frankrike, fordi mine to plater er gitt ut på fransk.

Store drømmer

Franks-kanadiske Celine Dion stilte i Melodi Grand Prix for Sveits i 1988 med melodien «Ne partez pas sans moi». Det skulle ble begynnelsen på hennes reise til stjernene. I 1991 kom hennes internasjonale gjennombrudd, da hun gikk over til å synge på engelsk.

Natasha St-Pier håper på at hun skal gjøre en Celine Dion. Selv om hun ligger øverst på oddsen, sammen med svenske Friends, er hun fornøyd med en topp 5-plassering.

- Jeg drømmer om en internasjonal karriere, som Celine Dions. Jeg kjenner henne gjennom min låtskriver J. Kaplar, som også komponerer for Celine. Før jeg reiste, fikk jeg noen gode råd av Celine.

Musikal-artist

Natasha St-Pier debuterte som 15 åring med albumet «Emergence». For noen måneder siden ble plate nummer to _ «A chacun son historie» _ gitt ut i Frankrike. Den har slått an og befinner seg på topp 10-lista. Nå står Kanada for tur.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer