Fikk råd av McCartney

The Voice-favoritten fikk råd av Beatles-legenden. I kveld synger hun for bestevenninna.

Går hun videre?: «The Voice»-favoritten Monika Blomeid synger «Some Die Young» av Laleh i kveld. Foto: Torbjørn Berg/Dagbladet
Går hun videre?: «The Voice»-favoritten Monika Blomeid synger «Some Die Young» av Laleh i kveld. Foto: Torbjørn Berg/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det var en veldig spesiell opplevelse. Jeg satt bak pianoet og sang, og han sto rett foran meg med teksten og fulgte med, sier Monika Blomeid (24).

Oddsfavoritt Blomeid er storfavoritt i sangkonkurransen «The Voice» på TV2. Forrige uke sa mentor Magne Furuholmen at «Monika spiser de andre deltakerne til frokost», og i går ble hun tildelt soleklart lavest vinnerodds av bettingselskapet Unibet.

Men det er ikke første gang Blomeid får skryt fra en musikklegende.

- Behold særpreget For to år siden uteksaminerte hun fra Liverpool Institute og Performing Arts, og fremførte hun den egenkomponerte låta «Madame» for Beatles-legenden Paul McCartney.

- Det virket som han likte sangen, og det var inspirerende. Han sa til meg at jeg aldri måtte la noen ta fra meg det originale i musikken min, og at jeg måtte ta vare på særegenheten i stemmen, sier hun.

Sendes live Dagbladet møter Blomeid i forkant av prøvene til kveldens sending fra Chateau Neuf. Fra nå av blir konkuransen direktesendt, og seerne kan for første gang være med å bestemme hvem som går videre, og hvem som må pakke kofferten. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer