Fikk Robbie-kysset

Torunn L. Austlid skulle bare på konsert med to studievenninner. Midtveis i konserten sto hun foran 13000 jublende publikummere og kysset Robbie Williams.

«Jeg gjør dette på hver konsert, men du er den vakreste av alle. Jeg vet ikke hva det er med dere norske jenter,» sa Robbie Williams til Torunn, før han slapp henne ned fra scenen.

- Hvordan kysset var? Det var vel helt ok. Nei, det var en veldig spesiell opplevelse, sier Torunn, som vil ha minst mulig støy rundt det som skjedde.

Gledelig gjensyn

I hele dag har telefonen ringt fra venner og journalister, men Torunn vil helst ikke snakke så mye om kysset. Hun har motvillig gått med på å snakke med Dagbladet.

I sommer sto ålesundsjenta Torunn L. Austlid på en Robbie Williams-konsert i Stockholm og så ei ung jente bli dratt fram på scenen. Fredag kveld var det Torunns tur til å bli valgt ut blant 13000 mennesker. Hun og to venninner fra medisinstudiet i Oslo hadde kjøpt billett for en måned siden, og gledet seg til et gjensyn med Europas største entertainer. Torunn sto helt framme ved scenen da «Come Undone» tonet utover Vallhall.

- Kan du fortelle hva som skjedde?

- Jeg skjønte ingenting før det kom tre vakter og dro meg ut fra publikum. Jeg tenkte de gjorde det fordi de trodde jeg var dårlig. «Jeg har det bra, jeg,» sa jeg, og i neste sekund var jeg på scenen og danset med Robbie Williams.

- Helt absurd

- Og så kom kysset?

- Ja, det er helt absurd.

- Hva tenkte du da?

- Jeg rakk ikke å tenke så mye. Jeg antar at det hele var over på to minutter, men det gikk veldig fort.

- Hva sa venninnene dine da du kom ned igjen?

- De syntes det var veldig morsomt.

Det var ingen i salen som hadde fotografiapparat, og akkurat det synes Torunn er litt bittert.

- Men jeg vil nok huske det veldig godt uansett, sier hun.

- Hvilket forhold vil du ha til den sangen?

- Den vil alltid være spesiell.

BESKJEDEN: Torunn L. Austlid (26) vil helst ikke ha så mye blest om det som skjedde i Vallhall i Oslo fredag kveld. Men hun innrømmer at det var en veldig spesiell opplevelse å bli kysset av Robbie Williams.
GLAD GUTT: Robbie Williams er kjent for å velge seg en vakker jente blant publikum. Det gjorde han også fredag.