Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Fikk se juvelene

Dronning Elizabeth fikk valuta for inngangsbilletten da seks strippere viste hva de var gode for.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Seks strippere fra Broadway kastet alle klærne foran den britiske dronningen under et veldedighetsshow i London mandag kveld. De seks stripperne er skuespillere fra Broadway-oppsetningen av filmen «The full monty», og kastet g-strengtrusene sine mot slutten av opptredenen i London's Dominion Theatre i går kveld. I salen satt dronning Elizabeth II og hennes mann prins Philip, melder Sky News.

The Royal Variety Performance er en årlig begivenhet som samler inn penger til et veldedighetsfond opprettet av artister.

Men det var ikke mye Dronningen så etter at trusene ble kastet, før lyset ble slått av. Hun så derimot ikke sjokkert ut og klappet varmt da stripperne gikk av scenen.

Dronningen begeistret

På toppen av plakaten i går kveld sto Sir Elton John som gjorde sin første Royal Variety-opptreden på 30 år. Han sa til publikum at det var en «ære og stor glede» å være tilbake.

Størst applaus fikk likevel komikeren Lily Savage, underholder Cilla Black og skuespiller Barbara Windsor, som sang en morsom variant av «Got to have a gimmick» fra musikalen «Gypsy».

Bak scenen fortalte Dronningen og hennes mann trioen at de hadde satt pris på det originale innslaget.

Stolt Lopez

Amerikanske Jennifer Lopez var blant stjernene som hadde tatt turen til veldedighetskonserten. Lopez sa til Sky News at det var en ære å opptre foran den britiske dronningen.

- Hun spurte meg om jeg hadde fløyet over kun for konserten, og jeg sa at det var en ære å gjøre det, sa Lopez.

ÆREFULLT: Jennifer Lopez hadde tatt turen ens ærend.Foto: SCANPIX
Hele Norges coronakart