Bridgerton-skuespiller

Fikk sexhjelp fra dyr

Skuespiller Simone Ashley avslører uvanlig metode hun har brukt til å forberede seg på å spille inn sexscener.

HJELP: Skuespiller Simone Ashley avslører at hun har brukt en uvanlig metode i forberedelsene til å spille inn sexscener. Foto: NTB
HJELP: Skuespiller Simone Ashley avslører at hun har brukt en uvanlig metode i forberedelsene til å spille inn sexscener. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Den britiske skuespilleren Simone Ashley er best kjent fra seriene «Sex Education» og «Familien Bridgerton». I begge seriene har 27-åringen spilt inn sexscener, og skuespilleren forteller at hun har hatt behov for å forberede seg på å spille inn de intime scenene.

I podcasten «The Envelope» avslører Ashley en litt uvanlig metode som produksjonen i «Sex Education» brukte under forberedelsene.

Dyresex

«Sex Education» er en britisk komedie- og dramaserie på Netflix som handler om tenåringene ved Moordale Secondary School. Deres utforsking av kropp og seksualitet er sentrale tema i serien. Simone Ashley spiller den populære tenåringsjenta Olivia Hanan.

For å forberede seg til de intime scenene i «Sex Education» forteller Ashley om en avgjørende sex-workshop de hadde. Der studerte de parring av dyr.

- Vi utforsket bevegelsen til forskjellige dyr, for å portrettere ulike hastigheter og seksualiteter, sier Ashley i podcasten.

BYR PÅ SEG SELV: I Netflix-serien «Sex Education» er et kjent skandinavisk fjes er med. Video: Rød Løper / Netflix Vis mer

Snegler, hund, sjimpanse

Skuespilleren trekker fram parring av snegler som ett eksempel, og sier også at dyresexen ble brukt som referanse i ulike scener.

- Hvis det var en sensuell og sakte scene, så sa vi «å, det er som sneglene», forteller hun.

Videre sier skuespilleren at de også studerte andre dyr som sjimpanser og hunder.

- Det er en raskere og annen type stil, forteller Ashley.

Hun sier at disse dyrene kunne bli brukt som referanse når de skulle spille inn scener som var morsomme, litt pinlige og pussige.

- Vi ville på en måte fokusere på de andre tingene rundt og behandle det som en dans og gjøre det veldig karakterdrevet, sier skuespilleren.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer