Russelåter 2017

Fikk slakt for drøy russelåt.
Nå bryter russen med produsentene

Playboy 2017-gjengen håper medruss kan lære av deres feil. 

TEKST-REFS: Tekstlinjer som denne har fått folk til å reise bust over russelåta «Playboy 2017». Russegjengen med samme navn tar nå avstand fra låta, og oppfordrer medruss til å lære av deres feil og la være å publisere sanger som deres. Foto: Skjermdump / Youtube
TEKST-REFS: Tekstlinjer som denne har fått folk til å reise bust over russelåta «Playboy 2017». Russegjengen med samme navn tar nå avstand fra låta, og oppfordrer medruss til å lære av deres feil og la være å publisere sanger som deres. Foto: Skjermdump / Youtube Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): «Si meg, hvor mye må jeg betale for å få noe fitte her?»

«Er du tretten, er du med/Når du suger, så gå ned»

«Spruter deg i trynet og skriker samme det»

Fellesnevneren for tekstlinjene ovenfor er at de alle er hentet fra originalversjonen av russelåta «Playboy 2017», som er spesialskrevet til russegjengen med samme navn.

Både Playboy 2017-gutta og produsentene bak låta har fått heftig kritikk etter at Bergens Tidende i forrige uke publiserte den første saken om låta.

Saken spredte seg til riksmediene, og både politi, medruss og bussens egne medlemmer har gått ut for å kritisere teksten, som flere har tolket som oppfordring til voldtekt og sex med mindreårige.

Som et grep for å komme kritikerne i møte, valgte Solguden og Mannen i helga å endre den mest kontroversielle tekstlinja fra «Er du tretten, er du med/Når du suger, så gå ned» til «Er du sytten, er du med/Når du suger, så gå ned».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer