FIKK TYN I ANMELDELSEN: I går var det premiere på komikerne Martin Beyer Olsen og Lars Berrum sitt humor-talkshow «Berrum & Beyer - Verdens beste talkshow». Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
FIKK TYN I ANMELDELSEN: I går var det premiere på komikerne Martin Beyer Olsen og Lars Berrum sitt humor-talkshow «Berrum & Beyer - Verdens beste talkshow». Foto: Jacques Hvistendahl / DagbladetVis mer

Fikk slakt og terningkast én i går - dette var folkets dom

Seertallene klar på Berrum & Beyers talkshow.

(Dagbladet): I går var det premiere på komikerne Martin Beyer Olsen og Lars Berrum sitt humor-talkshow «Berrum & Beyer - Verdens beste talkshow».

Dagbladets anmelder, Camilla Berg Hansen, likte ikke det hun så, og ga programmet terningkast én.

I dag kom altså den endelige dommen, gjennom tv-seerne, hvor programmet hadde 65 000 seere og en markedsandel på 4 prosent.

- Nyskapende I alderen 30-39 hadde programmet 21 000 og en markedsandel på 9,6 prosent.

- Seertallene er midt på treet. Vi lagde ikke dette programmet for å sette en ny seer-rekord, men for å lage nyskapende humor på TV, sier Håkon Molset i NRK. 

Han legger også til at showet er blitt sett mye på nett og at han tror det vil bli fine tall totalt.

- I og med at dette er mer et testprosjekt hvor de prøver ut nye show og figurer, synes jeg seertallene er midt på treet, sier TV-analytiker Morten Wiberg i Carat til Dagbladet.

Sterke reaksjoner I etterkant av anmeldelsen i går var det store reaksjoner, hvor Humor-Norge gikk ut og forsvarte det nye programmet via Twitter:

«Uenig med dette bjeffet! Jeg så urpremieren i går og lo på meg prolaps. Det er mat for ganer som sulter etter noe nytt», skrev Stian Blipp på Twitter.

NRK-humoristen Hasse Hope, som forøvrig også fikk terningkast én for sin humordebut med «Tweet for tweet» på NRK, støtter sin TV2-kollega. 

«Håpløs anmeldelse av «Berrum og Beyer» i Dagbladet i dag. Ante meg at programmet ville splitte folk, men det får være grenser. Anbefales», skrev han.