Allsang på grensen 2020

Fikk sparken: - Et smell

Staysman vet fortsatt ikke hvorfor han ble tatt av lufta på NRK. Nå er han derimot på plass i drømmejobben, 13 kilo lettere.

AU: Staysman (Stian Thorbjørnsen) har tatovert Gressvik på brystet i Metallica-font. Det for å hedre plassen han vokste opp og bandet han forguder. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
AU: Staysman (Stian Thorbjørnsen) har tatovert Gressvik på brystet i Metallica-font. Det for å hedre plassen han vokste opp og bandet han forguder. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HALDEN (Dagbladet): «Allsang på Grensen» er tilbake igjen på TV 2 med Katrine Moholt og Stian «Staysman» Thorbjørnsen som programledere. Årets utgave er gjort i en langt mindre skala enn vanlig, med bare 140 publikummere under premieren. Thorbjørnsen synes likevel at programmet er vel så bra.

- Den eneste forskjellen er jo at det er mindre folk, men formatet er akkurat like koselig, sier han til Dagbladet.

Jobben som programleder for sommerprogrammet er etterlengtet for Staysman. Det var i starten av 2020 at NRK valgte å ta av programmet «10 på topp» som Thorbjørnsen ledet. Han sier til Dagbladet at beskjeden kom som et «smell».

- Det var veldig rart. Vi ble tatt av til tross for at vi hadde veldig gode seertall, sier Thorbjørnsen til Dagbladet.

Gikk ned 13 kilo

Etter et par meldinger til gode bekjente i TV 2 fikk han omsider oppfylt sitt største ønske: Han skulle få lede «Allsang på Grensen» som fast programleder.

- Det var det eneste jeg hadde lyst til å gjøre da «10 på topp» ble tatt av. Jeg syntes at Katrine hadde fartet rundt med nok mannfolk de siste 13 åra og at det var på tide at hun fikk seg en fast partner, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer