Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Fikk sparken - og jobb

I «Kandidaten» fikk Hanne Skullerud sparken av Inger Ellen Nicolaisen. I virkeligheten fikk hun jobb.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Og ikke hvilken som helst jobb heller: Skullerud ble tildelt ansvaret for å bygge ut Nikita-kjedens Hair Shop-konsept. I dag har kjeden to butikker, en i Oslo og en i Bodø. Skullerud skal drive dem og etablere 23 til.

-  Jeg ble oppringt dagen etter premierefesten og spurt om jeg ville ha jobben. Jeg trengte ikke lang tid på å bestemme meg, sier Skullerud, som har holdt på hemmeligheten om sin nye jobb siden begynnelsen av februar.

Målbevisst

I realityserien fikk Skullerud sparken mens det var fem andre finalister igjen. Bare én av dem skulle få jobb i frisørkonsernet.

Realiteten ble en annen: Inger Ellen Nicolaisen gir jobber til to av kandidatene. En foreløpig ukjent vinner får en topplederstilling i mai. Hanne Skullerud begynner som regionsleder i Hair Shop 1. juni.

-  Hanne gjorde en veldig god figur gjennom hele perioden hun var med i serien. Hun har et vanvittig flott pågangsmot, hun gjennomfører og er målbevisst. Men jeg mente at hun ikke passet ett hundre prosent til topplederstillingen i serien. Jobben hun nå har fått er bedre for henne på grunn av egenskapene jeg har nevnt. Hun går på, sier Nicolaisen.

Nikitas toppleder syntes ikke avgjørelsen var lett.-  Når jeg, i serien, må sparke folk, er det tøft for både meg og dem. Jo lenger folk har vært med, jo tøffere blir konkurransen, og det blir vanskeligere å velge, sier Inger Ellen Nicolaisen.

Kokebok

image: Fikk sparken - og jobb

-  Å sitte i styrerommet som en av seks og å få sparken, det er tøft og føltes ydmykende. Men jeg synes liksom jeg har fått oppreising nå, sier Hanne Skullerud, og ler.

Hun gleder seg til å begynne i Hair Shop.-  Det blir hektisk, men moro. Jeg synes det er et spennende konsept, og Inger Ellen Nicolaisen er en visjonær leder jeg gleder meg til å jobbe under. Under innspillingen av «Kandidaten» så jeg så mye av Nikita-konsernet at jeg rakk å bli nysgjerrig på organisasjonen, sier Skullerud.

Før hun slutter som markedssjef i Libra Helse og Kosthold, skal hun og Libra-leder Laila Hægh gi ut kokebok.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!