NY JOBB: Lasse Hallberg fikk flere millioner i sluttpakke etter at han fikk sparken i TV-selskapet Rubicon. Nå er han tilbake i TV-branjsen. Her sammen med produsent David Chase og skuespiller Tony Sirico på den amerikanske premieren av «Lilyhammer». Foto: AFP / NTB scanpix
NY JOBB: Lasse Hallberg fikk flere millioner i sluttpakke etter at han fikk sparken i TV-selskapet Rubicon. Nå er han tilbake i TV-branjsen. Her sammen med produsent David Chase og skuespiller Tony Sirico på den amerikanske premieren av «Lilyhammer». Foto: AFP / NTB scanpixVis mer

Fikk sparken etter å ha slengt seg i en lysekrone i Cannes

Nå er han tilbake i tv-bransjen.

(Dagbladet): I februar mottok tv-produsenten Lasse Hallberg 4,7 millioner kroner etter å ha fått sparken som Rubicon-sjef i fjor sommer.

Etter å ha blitt avskjedighet, saksøkte han Rubicon TV og Metronome Spartacus. Saken endte i et forlik.

I dag melder Dagens Næringsliv at Hallberg har fått seg ny jobb, og at han fortsatt jobber i tv-bransjen.

Ny jobb i tv-bransjen Hallberg ble for alvor kjent i Norge da han bragte «Big Brother» til norske tv-skjermer i 2001. Han står bak suksesser som «Lilyhammer», og har produsert tv-serien «Det tredje øyet», som mottar internasjonal oppmerksomhet.

Nå skriver Dagens Næringsliv at Hallberg har jobbet sammen med SBS Discovery, som blant annet eier TV Norge, siden januar. Han skal bistå tv-selskapet med utviklingen av nye programmer.

- Det er veldig hyggelig å jobbe med SBS Discovery, jeg liker både folkene og miljøet. Det er for tidlig å fortelle om noe konkret, sier Hallberg til avisa.

Slengte seg i lysekrone Det var i et intervju med VG Helg i fjor at Hallberg avslørte årsaken til det som angivelig skal ha ført til uenigheter i produksjonsselskapet.

 Det begynte med et fuktig nachspiel i fjor vår på en restaurant i Cannes, der TV-messen arrangeres to ganger i året.

- Det ender med at jeg tar tak i en lysekrone som henger i taket, for å svinge meg i den. Så løsner den. «Det var jo dumt», tenkte jeg. Men folk bare lo. Så går vi videre til et sted som heter Scandinavian Terrasse, hvor vi er hvert år. Der begynner jeg å lekeslåss med noen kolleger fra inn- og utland. Jeg gir en av dem en smekk, men han blir så irritert. Ja, rett og slett forbanna, sa han til magasinet i fjor.