Halle Berry:

Fikk totalslakt for «Catwoman» - derfor angrer hun ikke

- Alle rundt meg sa: «Ikke gjør det. Det blir døden for deg, det vil ende karrieren din.»

FLOPPET: Halle Berry fikk prisen for «verste kvinnelige skuespiller» for innsatsen i filmen «Catwoman». Her ankommer hun Hollywood-premieren i 2004. Foto: Robert Galbraith / NTB scanpix
FLOPPET: Halle Berry fikk prisen for «verste kvinnelige skuespiller» for innsatsen i filmen «Catwoman». Her ankommer hun Hollywood-premieren i 2004. Foto: Robert Galbraith / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): For 14 år siden spilte Halle Berry (51) i superheltfilmen «Catwoman». Det kan neppe sies at den ble tatt godt imot, verken av filmelskere eller anmeldere.

I magasinet Rolling Stone fikk filmen bare én av totalt fire mulig stjerner. De kalte filmen for «en katastrofe til 90 millioner dollar». The New York Times skrev at «filmen var en fornærmelse mot verdens katter» og ga den en score på 3 av 10.

Dagbladets anmelder syntes filmen var «like spennende som å finne ei død mus på trappa» og trillet en toer.

På nettstedet IMDB har «Catwoman» fått et gjennomsnitt på 3,3 av 10 etter vurderinger fra filmfans. På Rotten Tomatoes har filmen en score på bare ni prosent.

«Catwoman» ble tildelt fire priser under «Golden Raspberry Awards», som tar for seg det dårligste innen film. Berry fikk prisen for «verste kvinnelige skuespiller».

Ble advart

Filmen er basert tegneserien av Genevieve Valentine. Budsjettet for filmen var på 796 millioner kroner, men innkasserte bare 32 millioner.

Denne uka tok skuespilleren selv opp katastrofefilmen under Matrix Awards i New York. Her snakket hun om karrieren og om det å følge magefølelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer