Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Fiks drømmehelga

FREDAGs utelivseksperter svarte på dine spørsmål.

Sjekk FREDAGs utelivsguide (Dagbladet.no): Hvor er de fineste menneskene, hvor går de under 20 ut i Bergen, finnes det noen fete hiphop-steder i Oslo, i Trondheim og er Elm Street fortsatt stedet for rock\'n\'roll i Oslo?

Eller hvordan er det perfekte stevnemøte i Tromsø, hvilke band spiller på Stavangers Checkpoint i helga og hva er Betong?

De fleste kan utmerket å gå på byen uten råd fra andre, men kanskje du er på ferie, kanskje du har lyst til å prøve noe nytt eller kanskje du lurer på hvordan du orienterer deg i konsertjungelen.

Nå har du sjansen til å spørre FREDAGs utelivsgjeng om alt du måtte lure på når det gjelder en kveld på byen. Og husk:

  • Når du går ut går du inn, men det er ikke alltid like lett å vite hvor du skal sette beina når ditt jobb- eller studieslitne legeme bare vil ha seg en halvliter.
  • Det er heller ikke så enkelt når kjæresten din vil på konsert, mens du strengt tatt bare vil chille i et hjørne på en liten pub der alle kjenner navnet ditt.

    Så spør FREDAGs utelivsgjeng og de svarer.

<B>SPØR OM UTELIV:</B> Skal du på byen i helga? Spør FREDAGs utelivsgjeng om råd.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media