Fillerister «sjaman»-foredrag

Prinsesse Märtha Louise (47) og kjæresten Durek Verrett (44) inviterer på «en reise i livets mysterier». Vebjørn Selbekk kaller det «kommersiell okkultisme».

SJAMAN: Amerikanske Durek Verrett er Prinsesse Märtha Louise sin nye kjæreste. Dette vet vi om ham. Video: Rød løper / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Her er jeg kritisk til både «sjamanen», prinsessa og kirka, sier redaktør Vebjørn Selbekk i Dagen til Dagbladet.

Søndag kveld kunne prinsesse Märtha Louise (47) avsløre at hennes nye kjæreste er den amerikanske «sjamanen» Durek Verrett (44). Paret har den siste tida jobbet sammen med en foredragsturné bestående av to workshops og tre foredrag.

Turneen starter med workshop i København, før første foredrag avholdes i St. Petri kirke i Stavanger 20. mai. Deretter tar paret turen til Tromsø, Oslo og Fredrikstad. Foredraget har tittelen «The Princess and The Shaman».

På arrangementets hjemmeside kan man lese at Märtha Louise og Verrett «inviterer til en reise i livets mysterier, hvordan komme i dypere kontakt med din indre kraft og øke bevisstheten så du tar fram den egentlige deg uansett hvor du er i livet».

- Kommersiell nyåndelighet

Det er ikke alle som er like begeistret for muligheten til å dra på en «reise i livets mysterier». Torsdag forrige uke gikk redaktør Vebjørn Selbekk i Dagen hardt ut mot Märtha Louise og Verrett i kommentaren «Sjamanen og sjarlatanen».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer