Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Film-forelsket i homse - gifter seg med Brad Pitt

NEW YORK (Dagbladet): Jennifer Aniston (29) sjokkerer sine tilhengere med å bli forelsket i en homofil mann i den norgesaktuelle filmen «Mannen i mitt liv». I det virkelige livet går det mot bryllup med Hollywoods drømmeprins Brad Pitt.

Aav ROALD RYNNING


Bilde fra filmen Mannen i mitt liv.

Jennifer Aniston, som spiller Rachel i suksess-serien «Venner for livet», vil ikke snakke om at hun og Brad Pitt skal gifte seg på nyåret. Men hun innrømmer overfor Dagbladet at hun i lengre tid har vært giftesugen og ønsker seg barn - helst tre stykker.

- Jeg har alltid drømt om å gifte meg, sukker hun.
- Foreldrene mine skilte seg da jeg var ni år, og jeg vil bevise at det er mulig å være lykkelig gift.

Fridde og fikk nei

Jennifer planla opprinnelig å stå brud med skuespiller Tate Donovan, som spilte Rachels venn i «Venner for livet». Forholdet tok slutt i vår, da Tate takket nei til Jennifers frieri. Tate Donovan var tidligere kjæreste med en annen ung Hollywood-stjerne - Sandra Bullock.

- Da jeg fridde, ble han helt gal, minnes hun.
- Tate sa at han ikke ville gifte seg fordi han ikke ville bli kjent som hr. Aniston for resten av livet. Jeg kunne ikke vente på at Tate skulle bli mer berømt enn meg, så jeg satte kroken på døra.

Møttes på fest

Kort tid etter at forholdet var over, møtte Jennifer Hollywoods drømmeprins Brad Pitt i et privat selskap. Også Pitt var enslig, etter at forholdet til Gwyneth Paltrow (kjent fra «Sliding Doors») tok slutt.

- Det var felles venner som arrangerte middagen. Vi var begge enslige, og vennene våre trodde vi ville like hverandre.

Det gjorde de. Men Jennifer er lite lysten på å snakke om forholdet til Brad Pitt.

- Jeg pleide å snakke altfor mye om mitt kjærlighetsliv, men jeg har lært av erfaringen. Blir det slutt, må din neste venn lide over alt det du sier om eksen din. Nei, det er best å leve livet helt privat.
- Hva setter du pris på hos en mann?

- At han er snill, galant, ærlig og har humoristisk sans, svarer hun.

- Og et forhold fungerer bare så lenge man kommuniserer, er ærlige mot hverandre og respekterer hverandre. Et slikt forhold har Brad og jeg.

Etter fem år som Rachel i den populære tv-serien «Venner for livet», har Jennifer Aniston omsider fått det til på kino også. Nicolas Hynters romantiske komedie «Mannen i mitt liv» er hennes første filmsuksess. Filmen får julepremiere i Norge.

Forelsket i homse

- Jeg tror mange kommer til å bli sjokkerte når de ser meg i denne rollen, forteller Jennifer om filmens hovedperson Nina.
I «Mannen i mitt liv» spiller Jennifer en kvinne som faller for homsen hun deler leilighet med. Når hun blir gravid, er det ikke kjæresten, men homsevennen hun velger som «far» til barnet. Det byr på komplikasjoner.

- Dette er en veldig spesiell og annerledes kjærlighetshistorie, sier Jennifer om filmversjonen av Stephen McCauleys roman fra 1987.

- Jeg synes den er så bra fordi kvinner ofte opplever det Nina går i gjennom. Selv falt jeg for en homofil mann. Jeg fortalte ham det aldri, men jeg drømte om at han skulle be meg ut.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media