Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Film full av feil

X-Men 2 spiller inn flere penger enn Qusay Hussein fikk med seg fra Bagdad. Men filmen florerer av feil.

Mer enn 90 land hadde premiere på X-Men 2 forrige helg, og millioner av fans strømmet til kinoene for å se oppfølgerfilmen som fikk terningkast fire i Dagbladet.

Men filmnerdene har jobbet nesten like hardt som regissør Bryan Singer. Til nå har de oppdaget 47 kontinuitetsfeil i filmen, skriver Aftonbladet.

Når Wolverine binder fast Stryker vikler han bare tauet rundt kroppen hans. Men da Stryker prøver å komme løs er til og med hendene hans bundet bak på ryggen hans. Og da Magneto har drept en haug med mennesker utenfor Cerbero 2 ligger likene overalt. De er desverre forsvunnet da Nightcrawler kommer til det samme stedet like etterpå.

Og ikke minst en liten sminkefeil: Når Storm møter Nightcrawler for første gang er den blå figuren litt mindre blå enn det den bør være. Muligens var lyskasterne på settet litt for svettefremkallende, for i nakken er han ikke like blå som på resten av kroppen.

Og hvem husker ikke eplet fra Ringenes Herre som hadde det lille supermarkedklistremerket på?

Du finner flere filmtabber på Moviemistakes.com.

SE OPP FOR FEIL: X-Men 2 har mer enn en håndfull av dem.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media