Film i bokform

Cappelen vil ha oss til å lese film. Ellers står geisha-dagbok, atomfysiker-dikt og debattbok om ungdomsvold på forlagets vårmeny.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Gert Nygårdshaug er tilbake med roman nr. sju i serien om gastronomen og hobbydetektiven Frederic Drum, «Den balsamerte ulven». Denne gangen er Drum invitert på en fisketur som viser seg å bli alt annet enn stille og rolig, noe blant annet funnet av ei ung jentes avkuttde arm sørger for.

Tore Tveit har et mangfoldig forfatterskap bak seg, og står for første gang på Cappelens lister med romanen «Elvene vasker klovnene rene&187;.

Kvinner om relasjoner

Forholdet mellom mor og datter beskrives og utdypes i Vigdis Hjorths nye roman «Hva er det med mor». Forlaget lover en provoserende og gripende bok. Sylvelin Vatle vant Tarjei Vesaas' debutantpris i 1991 for «Alle kjenner vel presten». Nå er hun tilbake med «Skanser», hvor Rebekka Stills og hennes forhold til den mange år eldre psykologen Robin danner ramme for boka.

Torill Hvalsengen debuterte i 1998 med diktsamlingen «Dvergsang». «Den vanskelige andreboka» er «Edwina Z» en roman om pille- og alkoholmisbruk. Atomfysiker Astri Kleppe kommer dessuten med sin tredje diktsamling, «Som skudd av evighet».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer