Filmblod fikk politiet til å jobbe åtte timer overtid

- Det verste åstedet jeg har sett på 35 år, utbrøt politisjefen før han innså tabben.

SKREKKFILM: Politiet trodde et innspillingsrom fra filmen New Terminal Hotel var et blodig åsted. Foto: New Terminal Hotel
SKREKKFILM: Politiet trodde et innspillingsrom fra filmen New Terminal Hotel var et blodig åsted. Foto: New Terminal HotelVis mer

(Dagbladet): Brannvesenet i Pittsburgh rykket ut til det beryktede George Washington Hotel. Mens de evakuerte hotellgjester etter en mindre brann, gjorde de en tilsynelatende forferdelig oppdagelse, melder Daily Mail.

Ett av hotellrommene var nedsølt av blod, og på senga lå deler av en hodeskalle. Brannvesenet alarmerte politiet som rykket mannsterke ut til hotellet som har hatt 12 dødsfall siden 1923.

Politisjef J. R. Blyth beskrev rommet som «det verste åstedet jeg har sett på 35 år». Han beordret sine teknikere til å jobbe åtte timer overtid, før de oppdaget at blodbadet ikke var ekte.

Det viste seg at hotellrommet for to år siden var innspillingsplass for skrekkfilmen «New Terminal Hotel». Hotelleieren hadde rett og slett latt rommet stå som det var etter innspillingen.

Nylig avdøde Corey Haim spilte hovedrollen i filmen, som du kan se en trailer fra øverst i saken. Skrekkfilmen var en lavbudsjettsproduksjon, og har ikke hatt en større distribusjon.